BASIC plüss homok bútorszövet babzsákfotel a babzsákfotel OUTLET készlet egyik egyedi darabja. Ez azért van, mert a későbbiekben a gyártás során, egy más textúrájú anyag mellett döntöttünk, így ez a BeanMyBag BASIC plüss bútorszövet babzsákfotel, mára egyedi darabnak tekinthető. Rendeld meg most, ha valami egyedi és menő verziót keresel a kikapcsolódáshoz.

A BASIC babzsák strapabíró bútorszövetből varrt pihenő fotel. A babzsákfotel nem mindegy, milyen anyagból készül! A minőségi bútorszövetből varrt babzsák huzat és az extrém magas kényelmi fokozatot biztosító babzsákfotel töltőanyag miatt a BeanMyBag BASIC babzsákfotel ideális ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt.

Nem csak fiataloknak tökéletes választás

A BeanMyBag BASIC babzsákfotel könnyen a kívánt formára alakítható, így nem feltétlen nehéz felállni róla – emiatt is kiváló élmény ajándék lehet a kényelmet kedvelő idősebb korosztály számára is.
…tehát, még a klasszikus, “Mi legyen a születésnapi/karácsonyi ajándék szülőknek?” kérdésre is kiváló válasz a BeanMyBag BASIC babzsákfotel

Rád is gondoltunk

Saját magadat szeretnéd meglepni? Válaszd ki a stílusodnak megfelelő divatos színt, a hozzád illő babzsákfotel méretet, és találd ki az új babzsákod helyét! Készülj fel rá, hogy sokat fogsz benne időzni – akár TV-nézésről, akár baráti beszélgetésről lesz szó.

Igazi kikapcsolódás

Az általunk használt különleges, antiallergén babzsákfotel töltőanyag legfeljebb 4 mm-es polisztirol gyöngyökből áll – ezek a babzsák fotel belsejében szinte teljes csendben, észrevétlen idomulnak a puha babzsákfotel használójának a testéhez, így nem zavarják sem az elmélyülésben, sem a teljes kikapcsolódásban.

Könnyen megemelhető
A BeanMyBag BASIC babzsák fotel tömege L-es méret esetén csak 6,5 kg.

Mosható külső huzat

A hazai gyártású BeanMyBag BASIC minőségi babzsákfotel mosható huzattal ellátott. A külső huzat, strapabíró bútorszövet igény szerint tisztítható mosógépben is, 30 fokon.
A külső huzatot biztonsági cipzárral lehet lezárni, így a babzsákfotel gyerekeknek is biztonságos, ráadásul a babzsák töltet még véletlenül sem szökik ki.

Sokáig illatos

A BeanMyBag BASIC babzsák huzat varrás után, két lépcsőben nyeri el kellemes, enyhén cukorka illatát: a gyártás utolsó fázisában, továbbá a csomagolás előtt.
A BeanMyBag az egyetlen babzsák fotel gyártó, mely egyedi illat-technológiával illatosított babzsákfotel készítésével foglalkozik.

Márka

BeanMyBag

Méret

L: 90 cm x 90 cm x 85 cm

Tulajdonságok

  • Magyar termék
  • Kényelmes pihenő fotel
  • Mosható külső és belső huzat
  • Biztonsági cipzárok a gyerekek védelmében
  • Valódi bőr címke

Illatosítás

A BeanMyBag illatosított babzsákfotel. Minden BeanMyBag babzsák esetében kellemes illatanyagot juttatunk a belső és a külső huzat szövetébe a gyártás utolsó fázisában valamint a csomagolás előtt. Ezáltal a BeanMyBag babzsákok esetében nincs a töltőanyagra jellemző kellemetlen, vegyi szag. Elégedett vásárlóink minden alkalommal megjegyzik, hogy mennyire finom édeskés “cukorka” illatú volt a megrendelt termék. A BeanMyBag babzsákfotel az egyetlen illat -technológiával ellátott illatosított babzsákfotel.