CHILLIN gyerek bútorszövet babzsákfotel bézs színben. Bársonyos tapintású bútorszövet külső huzattal.

A CHILLIN babzsákfotel jó választás, ha nehezen megy a lazítás, azért, ha jól, akkor meg azért, hogy még kényelmesebben kapcsolódhass ki.

Chill-in = pihenés

A nevéhez híven – a pihenés igazi nagykövetei. Tökéletesen el lehet nyúlni az óriás babzsákfotel hatalmas felületén, és akár órákon át teljes nyugalomban lehet rajta pihenni vagy koncentrálni. Nem gémberedik el az ember, mivel a különleges babzsákfotel szabásminta és a speciális babzsák töltet gondoskodik arról, hogy ergonomikusan alátámassza a gerincoszlopot.

Flow-ban tart

Mivel minden BeanMyBag CHILLIN töltőanyaga extrém kicsi golyókból áll, azok csendesen igazodnak a babzsák fotel használójához, és még nagyobb helyzetváltoztatásnál sem keltenek zavaró zörejeket.”

A pihenés a legjobb ajándék

Ha évfordulós, születésnapi, vagy akár karácsonyi ajándék ötletek kavarognak a fejünkben, a rangsorunkban garantáltan dobogós helyet kap a BeanMyBag CHILLIN bútorszövet babzsákfotel! Exkluzív megjelenésével, minőséget sugárzó részleteivel garantáltan tökéletes ajándék férfiaknak, gyerekeknek és a napi rohanásban elfáradt nőknek egyaránt.

Minden enteriőrhöz passzol

A BeanMyBag CHILLIN gyerek bútorszövet babzsákfotel huzat nem csak az illatával és a rendhagyó formájával vesz le mindenkit a lábáról, hanem a divatos, visszafogott színével is. A lakás tartós dísze lesz, akármelyik árnyalat mellett is döntesz, hiszen a CHILLIN babzsákfotel külső huzat elképesztően strapabíró bútorszövetből készül.

Egyértelmű minőség

A valódi marhabőr címkének hála mindenki tudni fogja, milyen különleges babzsákfotel is az, amit lát.

Mosható külső huzat

A Magyarországon készített BeanMyBag CHILLIN minőségi babzsák mosható huzattal bír. A külső huzat, strapabíró bútorszövet, igény szerint tisztítható mosógépben is, 30 fokon. A külső és a belső huzatot is biztonsági cipzárral lehet lezárni, így a babzsákfotel gyerekeknek is megfelelő, ráadásul a babzsák töltet is biztosan a helyén marad.

Kellemesen illatos

A BeanMyBag CHILLIN babzsákfotel huzat varrás után, két fázisban nyeri el kellemes, enyhe cukorka illatát: a gyártás végén, és a csomagolás előtt közvetlen. A BeanMyBag az egyedüli babzsák fotel gyártó, mely speciális illat-technológiával készült babzsákfotelek előállításával foglalkozik.

Márka

BeanMyBag

Méret

100 cm x 80 cm x 65 cm (HxSZxM)

Tulajdonságok

  • Magyar termék
  • Kényelmes pihenő fotel
  • Mosható külső és belső huzat
  • Biztonsági cipzárok a gyerekek védelmében
  • Valódi bőr címke

Illatosítás

A BeanMyBag illatosított babzsákfotel. Minden BeanMyBag babzsák esetében kellemes illatanyagot juttatunk a belső és a külső huzat szövetébe a gyártás utolsó fázisában valamint a csomagolás előtt. Ezáltal a BeanMyBag babzsákok esetében nincs a töltőanyagra jellemző kellemetlen, vegyi szag. Elégedett vásárlóink minden alkalommal megjegyzik, hogy mennyire finom édeskés “cukorka” illatú volt a megrendelt termék. A BeanMyBag babzsákfotel az egyetlen illat -technológiával ellátott illatosított babzsákfotel.