Turtle: az ideális babzsák puff ifjú teknős rajongóknak

Gyermeked észre sem veszi a kisállat-kereskedés kirakatában a cuki szőrös állatkákat, csak a teknősökért rajong? Nem csodáljuk! Mi is nagyon szeretjük őket, ezért is alkottuk meg a Turtle gyerek babzsák puff több változatát is : )

Az igazán sokoldalú teknős puff

Lepd meg kicsidet a Turtle babzsák puff egy példányával, és figyeld, milyen sokféleképpen tud játszani vele! Nem csak extra kényelmes ülőke ugyanis ez a gyerek puff – sokkal több ennél! Lovagolni lehet rajta, hatalmas utakat lehet a hátán megtenni a képzelet szülötte tengereken, lehet etetni, bújócskázni vele, kitűnő alvós állatka (ugye, nagy a gyerekágy?), és akár még meg is lehet számolni a lábait és a színes foltokat a hátán legalább százszor, hogy anya is biztos jól megtanulja a számokat 🙂

De ami a legjobb: süppedős. Lehet gyömöszölni, még akár rá is lehet lépni, és nem reped el, nem szakad el, mert ez a gyerek puff szuper strapabíró anyagból készült.

A Turtle fejleszt, és sikerélményt ad

Azzal, hogy megtapasztalja gyermeked, milyen változékony felületű, puha tud lenni ez az állatos puff, már egy hatalmas tapasztalatot szerzett. A lábak és a foltok számolása során szerzett tudás öröme pedig felbecsülhetetlen.

Az csupán egy bónusz, hogy – hála az egy kilogrammos súlyának – a Turtle gyerek babzsák puff könnyen cipelhető, ami óriási sikerélmény egy kisgyerek számára, hiszen egy ekkora állatot egyedül vinni nagyon felnőttes dolog (és ő mégis képes rá!).

A Turtle teknős puff a te barátod is

A Turtle gyerek puff nem eszik speciális tápot, nem kell az akváriumát hetente tisztítani, és nem igényel sok áramot fogyasztó infralámpát sem.
Ellenben nem kell aggódnod, ha vele játszik a gyereked, mert ha ráesik a lábára, az nem fáj. Ez a babzsák puff egyrétegű, mindenhol gondosan levarrt huzattal bevont, így nincs rajta semmilyen veszélyes részlet: se egy cipzár, ami becsíphetné az ujjat, se egy rés az EPS gyöngyök “kiszabadítására”.

… sőt, szeretni fogod!

Trendi színeinek köszönhetően a lakás bármely pontján felejtve jól mutat a Turtle gyerek puff, így sosem kell kényelmetlenül érezned magad miatta. Ráadásul még az illata is nagyon kellemes, és ha évek múlva mégis ráunna a gyereked, te még mindig használhatod filmnézés közben lábtartónak : )

Plusz infók:

Több kellemes árnyalat

A Turtle gyerek babzsák puff a következő színekben érhető el:

  • Anthracite
  • Beige
  • Flamingo
  • Graphite

Gyerekeknek varrva

A Turtle gyerek puff magassága 26 cm, az ülőfelület átmérője 40 cm.

Extra könnyű

A Turtle gyerek puff még a legkisebbeknek is ideális, hiszen csupán 1 kg-ot nyom.

Strapabíró

A 100% poliészter bútorszövet (470 g/m2, 65.000 MD kopásállóság) babzsák huzat rendkívül ellenálló.

Finom illatos

A Turtle gyerek puff huzata hosszan tartó illattal bír, ami külön élmény a kicsiknek.

Rugalmas szállítás és visszaküldés

Kérjük, válaszd ki a rendelés összesítő oldalon, hogy:

  • személyesen veszed át, vagy
  • házhoz kéred az új gyerek babzsák puffot.

Ha meggondolnád magad, küldd vissza két héten belül, és a sértetlen gyerek babzsák puff árát minden kérdés nélkül visszafizetjük.

2 éves garancia

A Turtle gyerek puff töltőanyag nagyon apró polisztirol gyöngyökből áll – akár háromszor hosszabb ideig bírja a gyerek babzsák puff, mint egy átlagos töltőanyaggal készített babzsákpuff. Ez azért lehetséges, mert a 2-4 mm-es polisztirol gyöngyökben kevesebb levegő van, és így jobban ellenállnak a nyomásnak.

Mivel tudjuk, hogy kiváló minőséget képvisel minden BeanMyBag gyerek puff, ezért 1 év teljes körű + 1 év szerviz garanciát adunk rájuk. A szerviz garancia a gyártásból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibák ingyenes javítását jelenti. Csak arra kérünk, hogy előzetesen egyeztess velünk telefonon.

Köszönjük a bizalmadat, és sok kellemes Turtle babzsák puffos pillanatot kívánunk gyermekednek!

Anyag

Magas minőségű bútorszövet, 100% poliészter, 470 g/m2, 65.000 martindale kopásállóság

Márka

BeanMyBag

Méret

ø40 cm x 26 cm

Ülési magasság

20-25 cm

Szín

Anthracite

Súly

1 kg