Egyedi logózott babzsákfotelek cégeknek

Jelenítse meg cégét egy egyedi babzsákfotel teljes felületén márkázott vagy céglogós változatban. Az egyedi logóval ellátott babzsákfotel egyben egy kényelmes bútorelem a céges irodában vagy kiváló ajándék a partnereknek. Nem kell sokat gondolkodnia. Csak elküldi, hogy mit szeretne és mi elküldjük az ajánlatot, majd megvalósítjuk és legyártjuk a babzsákokat. Nem csak karácsonykor remek ajándék, bármikor jó megoldás, tudjuk milyen nehéz néha ötletes ajándékot kitalálni. A céges babzsákoknak hála a partnerei minden nap “találkozhatnak” az Ön cégével.

A BeanMyBag egyedi babzsákok kimagasló minőségűek. A modern technológia segítségével (nem szitázzuk) egy hőillesztéses módszerrel az anyag részévé tesszük a tervezett mintát, vagy logót. Ennek eredményeképpen a babzsákfotelre felvitt logó vagy egyéb minta állapota, színe hosszú évekre megmarad.

Legyen az céges ajándék a partnereknek vagy reklám megjelenést segítő eszköz, a BeabMyBag egyedi babzsákfotel egy stílusos és menő kiegészítő minden cég számára.

A lenti referenciáink között látható, hogy a speciális technológiának köszönhetően akár fénykép minőségű szövettel is megtudjuk valósítani az ön egyedi babzsák ötletét.

Az elmúlt évek során sok babzsákfotelt készítettünk már el saját varrodánkban. Minden céges ötlet egy új és izgalmas feladat számunkra, aminek a kezdetek óta mindig meg tudtuk felelni.

Kérjük adja meg a lenti űrlapban szükséges adatokat, hogy a lehető leggyorsabban tudjunk egy egyedi ajánlatot adni Önnek!

Referenciák

  A *-gal jelölt mezők megadás kötelező.

  Cégnév (*):

  Céges email cím (*):

  Telefonszám (*):

  A kiválasztott babzsákforma (a termékek között megtalálja őket) (*):

  Logót, vagy mintát szeretne a babzsákra?

  Darabszám (*):

  Egyéb információk, amit fontos tudnunk: