BASIC Babzsákfotel

A Basic babzsák formavilága leginkább egy puha gömb. Nappalik, dolgozó vagy pihenő szobák, közösségi terek favoritja. A BASIC babzsákfotel kényelmes és szerethető ülőbútor, szinte bárhol.
A magasabb ülési pozícióból könnyebb a felállás, de egy jól eltalált “kuckózás” pozíció és egy könyv is, nagyon feelinges tud lenni.
Kézzel készített dupla varrásos strapabíró bútorszövet külső huzat trendi színei és a gyártás magas minősége minden ponton érezhető.

Imádnivaló kuckót keresel olvasáshoz, tanuláshoz, tévézéshez, relaxációhoz? Esetleg kényelmes és gerinckímélő ülőhelyet munkavégzéshez, telefonáláshoz, beszélgetéshez? Ha igen, akkor itt állj meg, mert megtaláltad! A BASIC babzsákfotel egyszerűen soha nem mennek ki a divatból, és mindenhol megállják a helyüket: irodában, lakásban vagy nyaralóban. Gyerek- és felnőtt méretben is készítjük, a család minden tagjának biztosítva az egészséges ülő pozíciót.
Akkor is a BASIC babzsákfoteleket ajánljuk, ha nem szeretsz a földhöz közel, csaknem fekve heverészni és aztán túlságosan mélyről feltápászkodni.
Akárcsak többi babzsákot, a BASIC foteleket is minőségi bútorszövetből és különösen tartós belső töltetből gyártjuk, így hosszú évekre helyet adnak az esti pihenéseteknek. Már csak annyi dolgod van, hogy kiválaszd, milyen színben szeretnéd! Megnyugtató pasztell- és földszínek kiválóan illenek mindenféle stílusú enteriőrbe.