Szállítási és vásárlási információk

Vásárlási tudnivalók

1. Ügyfélszolgálat

BUDAPEST Bemutatóterem 

 • Bemutatóterem: 1036 Budapest Bécsi út 77-79
 • Nyitvatartás: 10.00-17.00
 • Ügyfélszolgálat telefonszáma:  +36 70 420 2474 (Budapest)
 • 09:00-19:00 között elérhetőek vagyunk, és mindenképpen visszahívjuk.

MISKOLC Bemutatóterem 

 • Átvevőhely: 3530 Miskolc Hadirokkantak útja 50
 • Nyitvatartás: 08.00-16.00 (főleg személyes átvétel miatt fontos, erről bővebben a szállításnál)
 • Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 70 420 2474 (Miskolc)
 • 09:00-19:00 között elérhetőek vagyunk, és mindenképpen visszahívjuk. 

2. Kiszállítás és szállítási költségek

A szállítási és fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki.  A szállítási díj egységesen 3.500 Ft/csomag (egy babzsák egy csomag a méret miatt) minden babzsákfotelre Magyarország egész területén 2-5 nap alatt.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL 

 • Ezt abban az esetben javasoljuk, ha szeretné megtekinteni termékeinket, vagy ha szeretné hamarabb átvenni a megrendelt terméket
 • Miskolc körzetében rendelt termékek esetén akár 24 órán belüli átvétel is lehetséges!
 • Csomag átvételről az ügyfélszolgálat telefonszámán is érdeklődhet erről és ott tudunk konkrét esetben tájékoztatást adni.
 • Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 70 420 2474 (Miskolc)
 • Ügyfélszolgálat telefonszáma:+36 70 420 2474 (Budapest)

MPL FUTÁR SZOLGÁLATTAL

 • A hétköznap (hétfőtől-péntekig) beérkezett rendeléseket legkésőbb 24-48 órán belül összekészítjük és átadjuk a Magyar Posta Logisztika (MPL) futárszolgálatnak.
 • A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
 • Magyar Posta Logisztika: a szállítási idő jellemzően 2 munkanap, azonban a karácsonyi szezonban ez 2-5 nap közötti időtartam is lehet. Ha nem veszik át a csomagot kétszeri próbálkozás után sem, akkor a csomag 5 napig a Postára kerül megőrzésre, erről Önt, ahogy a kiszállításról is az MPL e-mailben/sms-ben értesíti.
 • Szállítási díj: A szállítás egész Magyarország területén vállaljuk, melynek költsége csomagonként értendő:
 • előre utalás esetén 3.500 Ft. /csomag
 • utánvétes szállítás esetén 3.500 Ft/csomag

A szállítási költség termékenként értendő. Több típusú termék vásárlása esetén a szállítási költség mértéke, eltérő módon változhat. Kisebb termékeket egy, nagyobb termékeket több csomagban tudunk küldeni. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

3. Fizetési módok

KÖZVETLEN BANKI UTALÁS

 • Költség: Ingyenes.
 • Fizess közvetlenül a bankszámlánkra. A megrendelés ellenértékének átutalását és beérkezését követően adjuk  át futárnak a csomagot. Kérjük a könnyebb beazonosíthatóság érdekében tüntesd fel a megrendelésed számát a megjegyzés rovatban.
 • Utaláshoz szükséges adatok:
  Laslo Sales Korlátolt Felelelősségű Társaság
  Bankszámla vezető: OTP Bank Nyrt.
  Bankszámla számunk: 11703006-25988347-00000000
 • A megjegyzés rovatba írja be a rendelés számát. Köszönjük!

UTÁNVÉTES FIZETÉS

 • Költség: az utánvétnek nincs egyéb költsége.
 • A fizetés átvételkor történik a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával.

4. Elállás és visszatérítés

 • A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) alapján az Ügyfelet (Felhasználó/ Vásárló) (ha fogyasztónak minősül) elállási jog (a termék visszaküldésének joga, egyfajta visszaküldési garancia) illeti meg az interneten történő vásárlás esetén, és ezt a jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatja.
 • Fogyasztó: a Ptk. alapján a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy, (így jelen esetben minden olyan természetes személy/magánszemély Ügyfél, aki nem egy vállalkozás részére vásárolja meg az adott, általa kiválasztott terméket)
 • Vállalkozás: a Ptk. alapján a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy (jelen esetben az Kereskedő/Eladó).

AZ ELÁLLÁSI JOG

 • Az elállási jog azt jelenti, hogy internetes vásárlás esetén – azaz interneten (távollevők között) megkötött szerződés esetén az Ügyfél/Fogyasztó egyoldalúan, indokolás nélkül visszaléphet és a az általa vásárolt termék visszaküldése esetén az eladótól kérheti az általa fizetett összeg (így a termék vételára és a – amennyiben azt ő fizette – a szállítási költség) visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt az Ügyfélnek/Fogyasztónak nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, kipróbálására illetve üzembe helyezésére.

AZ ELÁLLÁSI JOG RÉSZLETSZABÁLYAI, VISSZATÉRÍTÉS MENETE

 1. Az elállási jog: egy termék megrendelése esetén a termék átvételétől, több terméknek egy (meg)rendelésben történő megrendelése esetén (amennyiben azok kiszállítása nem egyszerre történik) az utoljára átvett termék átvételétől, több tételből/darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott/átvett tételnek vagy darabnak az átvételétől számított 14 naptári napon belül gyakorolható. Az Ügyfélnek/Fogyasztónak nem szükséges indokolnia az elállás okát.
 2. Az elállási jogát az Ügyfél/Fogyasztó a szerződés megkötésének napja (azaz a termék megrendelésének visszaigazolása) és a termék megérkezésének/átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja. Ebbe a határidőbe (14 naptári nap) a termék átvételének napja nem számít bele.
 3. Az Ügyfél/Fogyasztó elállási jogát a Kormányrendeletben található nyilatkozat-minta felhasználásával vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja. Eladó/kereskedő számára jelen esetben tökéletesen megfelelő, hogyha a Felhasználó/Vásárló e-mailben jelzi az elállásának szándékát, de természetesen postai úton is elküldheti számunkra. Az egyértelműség miatt a kapott számla sorszáma/rendelés sorszáma/Név, rendelés dátuma, amivel számunkra is beazonosítható a rendelés. A termék visszaküldése előtt kérjük várja meg a visszaigazolásunkat:
   • info@beanmybag.hu
   • H-1036 Budapest, Bécsi út 77-79., Garden Life Outdoor Living bemutatóterem.
   • H-3530 Miskolc, Hadirokkantak útja 50. szám alatti varrodánkban.
 4. A termék visszaküldése: amennyiben az Ügyfél/Fogyasztó jelezte az Eladó felé elállási szándékát és Eladótól a visszaigazolást megkapta, a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 naptári napon belül vissza kell küldenie a fenti címek egyikére. A visszaküldésre javasoljuk a futárszolgálatokat, mivel ott tapasztalataink alapján nincs csomagvesztés, nyomon követhető a csomag útvonala.
 5. Az Ügyfél/Fogyasztó által viselt költségek: a termék visszaküldésének költségét az Ügyfél/Fogyasztó viseli.
 6. Az Ügyfél/Fogyasztó felel a termék jellegének/tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot (azaz a termék rendeltetésszerű használatra alkalmasságának megállapításához szükséges használatot) meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért, amelyet a Kereskedő/Eladó részére köteles megtéríteni.
 7. A Kereskedő/Eladó által viselt költségek: ha az Ügyfél/Fogyasztó eláll a szerződéstől, a Kereskedő haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 naptári napon belül köteles visszatéríteni az Ügyfél/Fogyasztó részére a termék vételárát és a szállítási költséget (amennyiben azt az Ügyfél fizette) az Ügyfél/Fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon, kivéve, ha az Ügyfél kifejezetten beleegyezett abba, hogy a Kereskedő más fizetési módot alkalmazzon. Ha azonban az Ügyfél/Fogyasztó a Kereskedő által ajánlott legkevésbé költséges fuvarozási módtól (posta/futárszolgálat/stb.) eltérő fuvarozási módon választott, a Kereskedő nem köteles megfizetni az ebből eredő többletköltséget (azaz a legkevésbé költséges és az Ügyfél által választott fuvarozási mód közötti különbözetet.) A Kereskedő mindaddig visszatarthatja az Ügyfélnek fizetendő összeget (termék vételára +szállítási költség), amíg a terméket az Ügyfél vissza nem küldte/szolgáltatta vagy annak elküldését kétséget kizáróan nem igazolta.

Bármilyen rendeléssel kapcsolatos kérdés esetén keressen minket a “Kapcsolat” fül alatt megadott e-mail címen.

5. Vásárlás menete:

A https://beanmybag.hu oldalon található babzsákok és kiegészítők raktáron vannak vagy a szállítási határidőn belül gyártásra kerülnek.

 • 1. terméklista: A terméklistában a vásárló elolvashatja a termékek adatlapját, a kiválasztott terméke(ket) berakhatja a kosárba, a kosár tartalmát bármikor módosíthatja, törölheti a rendelés befejezéséig.
 • 2. kosár: A kosár megtekintésekor első lépésként kiválasztható a szállítási mód. Ebben az esetben a rendszer a rendelési összeg és a kiválasztott szállítási mód függvényében egy szállítási díjat is kalkulál. Itt még nem kell címet megadni, vagy átvételi pontot választani. A szállítási mód természetesen bármikor módosítható a rendelés befejezése előtt.
 • 3. pénztár: itt kell megadnunk a számlázási adatainkat, valamint a szállítási módnak megfelelően itt kell megadni a kiszállítási címet (MPL házhozszállítás). Ha ezeket megadtuk kiválaszthatjuk a fizetési módot.
 • Átutalásos fizetésnél a felületen látható a bankszámlaszámunk, ez egyébként a rendelés utáni visszaigazoló e-mail is megtalálható lesz.
 • A pénztár oldalon a “Megrendelés elküldésre” gomb megnyomásával fejezhetjük be.

A vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés befejezése után fizetési kötelezettsége van!

 • Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy a megrendelések leadásáról a rendszer minden esetben automatikusan küld egy elektronikus visszaigazolást, amelyben értesíti a megrendelőt a megrendelése megérkezéséről, és amelyben összefoglalja a megrendelés tárgyát, valamint megjelöli a megrendelés azonosítószámát. Ez az ún. automatikus visszaigazolás kizárólag arra szolgál, hogy a fogyasztót tájékoztassa a megrendelése megérkezéséről.

6. Adatvédelmi nyilatkozat (GDPR), adatkezelés

Egy erről szóló külön dokumentumot az IDE kattintva olvashatja el.

7. BeanMyBag Garancia: Babzsákfotel garancia 1+1 év

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet alapján az Laslo Sales Kft. az általa gyártott és forgalmazott termékekre az előírtnál magasabb 2 éves jótállást vállal. A jótállás/garancia a gyártási és anyaghibákból (rendeltetés szerű használat mellett) eredő meghibásodások esetére  vonatkoznak.

 • 2 év teljeskörű garancia minden BeanMyBag babzsákfotel esetében.
 • 1+1 év Szervizgarancia, ami azt jelenti, hogy minden a gyártásból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibát, telefonos egyeztetést követően INGYENESEN javítunk.

A jótállás érvényesítéséhez feltétlen csatold:

 • Termék nevét és típusát.
 • A vásárlás időpontját.
 • A probléma részletes leírását.
 • A termék számláját.
 • Fotó melléklet, melyen látszik a hiba.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a BeanMyBag babzsák termékek nem rendeltetésszerű használata, valamint bármiféle módosítás (pl átkárpitozás) esetén, elveszíted a garanciát!