CHILLIN Babzsákfotel

A BeanMyBag CHILLIN babzsákfotel szériával a tökéletes kényelmi pozíció elérése volt a cél. Leginkább azoknak ajánljuk a CHILLIN széria kínálatát, akik sokkal inkább a fekvő, elnyúló testhelyzetben szeretnek pihenni. Tökéletesre hangolt pozíció egyfajta “chill out feeling”. A külső borítását strapabíró bútorszövet adja, melynek kellemes tapintása és pasztell színvilága, bármilyen otthoni vagy irodai térben, mint látvány elem és funkcionális eszköz is garantáltan hasznos és kedvenc bútor lesz.

Fiatalos nappalik és tinédzserszobák legvagányabb berendezési tárgya lehet CHILLIN babzsákfotel a Maratoni sorozatnézéshez, éjszakába nyúló játékhoz vagy csak egyszerű, hétvégi, ebéd utáni szundikáláshoz első osztályú kényelmet kínál. Forró nyári délutánokon a teraszon is heverészhetsz benne.

Nyugodtan rábízhatod magad hosszú órákra is, hiszen ergonomikus kialakítása révén úgy ölel körbe, hogy megtámasztja és kíméli a gerincedet. Akár el is alhatsz benne, ébredés után sem fogod kényelmetlennek érezni a helyedet.

A CHILLIN babzsákfotel – mint a többi BeanMyBag termék – kiváló minőségben, kézműves munkával Magyarországon készülnek. Társaikhoz hasonlóan remekül bírják az igénybevételt, így biztos lehetsz abban, hogy sokáig élvezheted kényelmüket. Hat különlegesen szép, trendi szín közül rendelheted meg a saját kedvencedet.

CHILLIN prémium babzsákfotel:

BeanMyBag CHILLIN Babzsák –
Tökéletes Kényelem és Stílus!
Ergonomikus Kényelem:
• Apró, csendes gyöngyökkel támogatott, ergonomikus
kialakítás, a piaci átlagnál minőségibb, nagyobb
gyöngyhasználat.
Ideális Ajándék:
• Exkluzív megjelenés, minőségi részletek.
• Kiváló választás minden korosztálynak.
Kiváló Töltőanyag:
• 2-4 mm-es gyöngyök a maximális kényelemért.
• Hosszabb élettartam, a minőségi gyöngyök okán
kevesebb levegőt tartalmaznak.
• Biztonsági cipzárral.
Illat:
• Speciális illat-technológia kellemes élményt nyújt.
Fedezd fel a BeanMyBag CHILLIN Babzsákot –
Kényelem és stílus ötvözete!