SoftBag Babzsákfotel

Bemutatjuk a BMB SoftBag babzsákfotelt vízlepergető huzattal. Kedvező árú babzsákfotel megoldás, mely ugyanazzal a prémium BeanMyBag extra tartós töltőanyaggal és strapabíró huzattal rendelkezik. 100% babzsák kényelmet biztosít, efelől teljesen nyugodt lehetsz. A softshell anyagnak köszönhetően a SoftBag babzsákfotel kiváló vízlepergető és szennyeződés-taszító képességgel rendelkezik.

Ez a babzsák mindenhol megállja a helyét

A SoftBag babzsákfotel a speciális membrán softshell anyagból készült huzata miatt beltéren és kültéren egyaránt használható, így nem kell külön beltéri és kültéri babzsákfotel vásárlására költened. Elég, ha beszerzed a SoftBag babzsák kollekció egy darabját, és máris meg van oldva a kényelmed, akár a szobában, akár a teraszon szeretnél pihenni.

Víz- és piszokálló

A softshell anyagnak hála a SoftBag babzsákfotel kiváló vízlepergető és szennyeződés-taszító képességgel rendelkezik. A membrán softshell három rétegből épül fel; a középső poliuretán réteg az, ami miatt a folyadékcseppek csak végiggördülnek az anyagon, és még véletlenül sem áztatják el azt.