Gyakran Ismételt Kérdések

1. Miből készül a BeanMyBag babzsákfotel?

A BeanMyBag babzsákfotel külső anyaga a legkiválóbb minőségű, erős strapabíró, puha tapintású, magas kopásállóságú bútorszövet, dupla varrással, míg a belső huzat 100% pamut, lepedővászonból készül és bújtatott biztonsági cipzárral van ellátva.

2. Mivel vannak töltve a BeanMyBag babzsákfotelek?

A BeanMyBag babzsákfotel töltőanyagát a minden esetben belső huzatba rejtett 2-6 mm átmérőjű EPS gyöngy vagyis Expandált Polisztirol gyöngy adja, mely a valódi, hamisítatlan élményt biztosítja használójának.

3. Mit kell tudni a BeanMyBag babzsákfotel töltőanyagáról?

A legújabb gyártási technológiával készült expandált polisztirol hab (röviden: EPS) alapanyaga hőre lágyuló polimerizált sztirol, a túlnyomórészt levegőből álló (98%) anyag kiváló hőszigetelő képességet mutat, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes. Az új előállítási technikának köszönhetően EPS gyöngyök zizegés mentesen rendeződnek, ami halkabb belesimulást eredményez a BeanMyBag babzsákfotel használója számára, sőt az EPS gyöngyök életartama is csaknem kétszeresére nőt 3-6 hónapról, 6-12 hónapra.

4. Milyen nehéz egy BeanMyBag babzsákfotel?

A méretétől függően, a Basic és a Chill, illetve a Gamer Pro babzsákfotelek 6-8 kilogrammot, míg a csemetéknek készült Kids változatok 4-6 kilogrammot nyomnak.

5. Milyen gyorsan használódik el a töltőanyag, illetve a huzat?

A töltőanyag, rendeltetés szerinti használata mellett, a BeanMyBag felnőtt babzsákfotelek esetében az eddigi 4-6 hónapos rugalmasság élettartamról, (az új gyártási technológiának köszönhetően) 6-12 hónapra nőtt. A BeanMyBag gyerek babzsákfotelek esetében, a nagyobb igénybevétel miatt az eddigi 3 hónapról, 6 hónapra emelkedett. A huzat sok esetben örök garanciás ezért könnyen lehúzható, mosható. A huzat kopását legfeljebb a nem megfelelő, rendeltetés szerinti használat idézheti elő.

6. A töltőanyag élettartama alatt számítanom kell-e arra, hogy az EPS gyöngyök bebüdösödnek, vagy kellemetlen szaguk lesz?

Ettől nem kell tartani, a BeanMyBag babzsákfoteljei prémium minőségű, kellemesen illatosított EPS gyöngyökkel vannak töltve.

7. Mikor kell a BeanMyBag babzsákfotelem töltőanyagát cserélni, és hányszor lehetséges?

Az előbbiekben leírt élettartam, a felnőtt BeanMyBag babzsákfotelek esetében, 6-12 hónapos periódus után, a gyermek BeanMyBag babzsákfotelek esetében 5-6 hónapos periódust követően kell cserélni, vagy amint úgy érezzük komfortérzetünk csökkent a használat során. A BeanMyBag babzsákfotelek korlátlan számú alkalommal újra-, vagy utántölthetők. 8. Töltésnél a teljes töltőanyag mennyiséget ki kell cserélni vagy elegendő rátölteni? Elég egyszerűen csak rátölteni, de ajánljuk, hogy a második rátöltés élettartama után cseréljük le, a töltőanyag teljes mennyiségét.

9. Mennyi az ideális utántöltő mennyiség?

Azt mindenki maga dönti el, hogy a BeanMyBag babzsákfotelét puhábban, vagy keményebben szereti, de rátöltéseknél 80-120 l töltőanyaggal számolhatunk.

10. Hogyan tudom újra- vagy utántölteni a BeanMyBag babzsákfotelem?

Otthon, egy segítővel bárki képes utántölteni. Cipzározzuk le a külső huzatot, majd a belső huzaton keressük meg a cipzárt.
Ennél a lépésnél, már szükséges, hogy legyen egy segítő társad. Lecipzározás közben a belső huzatot folyamatosan feszítsétek fölfelé. Ekkor a társad is színre lép: a kicipzározott részt, két oldalról feszítse szét és szintén húzza felfelé. (ha elengedjük a huzatot, akkor a gyöngyök szép lassan kifolynak a szobába). Míg egyikőtök szétfeszítve tartja a babzsákfotel belső huzatjának száját, addig a másik szép lassan öntse bele a zsákból a gyöngyöket. Töltés közben néha álljatok meg, és rázzátok fel óvatosan a babzsákot, hogy a gyöngyök tömörüljenek. Ha úgy érzitek elég lesz, húzzátok vissza a cipzárakat, és próbáljátok ki a babzsákot, kényelmes-e. Ha véletlenül ”túltöltöttétek” volna (keménynek) érzitek, akkor sem kell megijedni, a gyöngyök még tömörülni fognak a töltést követő 1-2 hétben. Ha pedig még úgy érzitek, hogy fér bele, akkor töltsétek tovább. Előfordulhat, hogy a gyöngyök a külső és belső huzat közé kerülnek. Ez kis mennyiségben nem okoz gondot, illetve funkcionálisan sincs jelentősége. Azonban ronthatja az esztétikát. Ha észrevettétek, hogy nagyobb mennyiségű töltőanyag került a két huzat közé, érdemes azt kirázni belőle, vagy a külső huzatot levéve leseperni a belső huzatról a gyöngyöket.

11. Hogyan tudom igénybe venni az ingyenes utántöltést?

Törzsvásárlói rendszer/regisztráció. Első utántöltés 80-120l mennyiségben ingyenes.

12. Hogyan tudom tisztítani a BeanMyBag babzsákfotelem külső huzatát?

Húzd le a BeanMyBag babzsákod külső huzatát, majd dobd be a mosógépedbe. Ha nincs komolyabb szennyeződés, akkor mosószert sem kell adagolnod hozzá, csak állítsd be 30 °C fokra a gépet és maximum 800-as centrifugára ezután már mehetsz is dolgodra. Amint megszáradt a huzat, vissza is öltöztetheted a babzsákot. Erősebb szennyeződésnél javasolt egy kis mosószert rakni közvetlenül a foltra, majd ismét mehet a mosás 30°C fokon és 800-as centrifugán.

13. Hol nézhetem meg a BeanMyBag babzsákfoteleket?

Bemutató termeink egyikében.
CÍM:

  • H-1036 Budapest, Bécsi út 77-79., Gardenlife bemutató terem.
  • H-3526 Miskolc, József Attila út 88. szám alatti bemutató termünkben.
  • A BeanMyBag márkalogóval ellátott Partnereink egyikénél.

TELEFON: +36 70 420 2474 / +36 70 420 2574
E-MAIL: info@beanmybag.hu

NYITVATARTÁS: A világban kialakult járványhelyzet miatt, előre egyeztetett időpont alapján, előre
bejelentkezéssel.

1. Hogyan tudom a rendelésemet leadni a BeanMyBag babzsákfotelra?

A rendelések leadására a https://beanmybag.hu oldalon, a BeanMyBag babzsákfotel
Webáruházának felületén van lehetőség.

2. Mennyi idő alatt készül el a megrendelt BeanMyBag babzsákfotelem?

Törekszünk arra, hogy a megrendeléstől számított 72 órán belül kiszolgáljuk vásárlóinkat.

3. Van-e lehetőségem egyedi, vagy több színből álló BeanMyBag babzsákfotelt rendelni?

Igen van. Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot, e-mailben, vagy telefonon.

4. Milyen módokon van lehetőségem fizetni?

Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétellel) vagy banki átutalással (előre utalással), illetve bankkártyával.

5. Meggondolhatom magam a rendelésemmel kapcsolatban?

Ön 30 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 30 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási/felmondási határidő az (30 nap). Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:
H-1036 Budapest, Bécsi út 77-79., Gardenlife bemutató terem.
vagy
H-3526 Miskolc, József Attila út 88. szám alatti bemutató termünkben.
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta
előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

6. Hárul-e rám valamilyen költség, ha termékelállással élek?

Amennyiben elállási szándékát 30 napon belül jelzi, abban az esetben díjmentes. (Teljesítés esetén a szállítási díj Önt terheli, visszaküldés esetében is.)

7. Van-e lehetőségem, külön külső huzat rendelésére a későbbiekben?

Amennyiben korábban nálunk vásárolta babzsákfotelét, abban az esetben igen, erről kiegészítő menüpontban vagy űrlapunkban tájékozódhat.

1. Hogyan kapom meg a megrendelt BeanMyBag babzsákfotelem?

A BeanMyBag-nél személyes átvételre és házhoz szállításra is van lehetőség.

2. Milyen költségei vannak, ha házhoz szállítással rendelek?

A BeanMyBag-nél nincs kiszállítási díj, tehát ingyenes.

3. Mi a kiszállítás menete?

Rendelésed kiszállítását az MPL futárszolgálat végzi. A szállítási és fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki. A termékek kiszállítását a szolgáltató (MPL) a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.

4. Miben kapom a megrendelt BeanMyBag babzsákfotelemet?

Egy a szállítási célra megfelelő dobozba és fóliába csomagoljuk.

5. Mielőtt átveszem a megrendelt árut, van lehetőségem a futár előtt kibontani a terméket?

Külön kérjük is ügyfeleinket, hogy személyesen is győződjenek meg arról, hogy a megérkezett termék sérülésmentes, hibátlan. Amennyiben valamilyen sérülés, hiba látható a terméken, kérjük jegyzőkönyv felvételét a kiszállítást végző futártól. (Jó, ha készülünk: kisolló vagy szike segítségével könnyedén kibontható, megtekinthető.)

6. Hogyan értesülök a termék érkezésről?

Minden státusz folyamatról ügyfél tájékoztató e-mailt küldünk. Így semmiről nem marad le. Tehát a 72 órás szállítási idő alatt legalább 2 db e-mailt kell, hogy kapjon, amennyiben ügyfélszolgálatunk nem kereste fel telefonon (átmeneti készlethiány, megnövekedett forgalom…)

1. Van-e garancia a BeanMyBag babzsákfoteleken?

2 év teljes körű garancia minden BeanMyBag felnőtt babzsákfotel esetében. +365 nap azaz +1 év Szerviz garancia***, vagyis, minden a gyártásból adódó (varrás, ragasztás, riglizés) hibát, telefonos egyeztetést követően INGYENESEN javítunk.