Mi az a Bean My Bag?

Elhivatottságunk egy valódi pihenést és minőségi feltöltődést adó termék megalkotása

Hétköznapjaink a teljesítményről szólnak, amely mellett egyre kevesebb időnk jut a valódi pihenésre. Teljesítőképességünk egyik elengedhetetlen eleme, hogy feltöltődésünk minőségi legyen.

A BeanMyBag babzsákfotel célja a kikapcsolódás új szintre emelése.

Megalkotásánál a legfőbb inspirációt az jelentette, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, melyben megpihenve az idő egy kicsit lelassul, a világ zajai elhalkulnak. Fontos volt számunkra, hogy a kifinomult esztétika párosuljon a tartóssággal.

Csapatunk számára ezen termék megtervezése és megalkotása már nem volt ismeretlen, hisz 2016-tól már részt vettünk egy babzsák márkaépítésében. Az évek során gyűjtött tapasztalataink és új inspirációink találkozásából született meg a BeanMyBag. Megtervezéstől a kivitelezésig gondos odafigyeléssel fejlesztettük termékeinket. Úgy akartuk megalkotni, hogy szenvedélyünk érezhető legyen minden darabon és a hozzá kapcsolt kényelmi szolgáltatásokon is.

Ügyfélszolgálat/Telefonszám
Varga-Cseh Anett (Budapest, Miskolc) +36704202474

Bemutatóterem: 
1036 Budapest, Bécsi út 77-79. Garden Life bemutatóterem

Átvevő helyek:
Budapesten: 
1036 Budapest, Bécsi út 77-79.
Miskolcon: 3530 Miskolc, Hadirokkantak útja 50.

Elköteleződés a minőség mellett

Csapatunk számára ezen termék megtervezése és megalkotása már nem volt ismeretlen, hisz 2016-tól már részt vettünk egy babzsák márkaépítésében.

  • Újragondolt formavilággal, innovatív gyártástechnológiával és egyéb kényelmi szolgáltatásokkal szeretnénk minél hosszabb távon teljes értékűvé tenni a pihenést.
  • Termékeinkben a minőségi anyaghasználat, és a modern dizájn egyaránt alapvető.
  • Az esztétikus, kézzel készített varrás mellett termékeinket  valódi marhabőrből készült branding kiegészítőkkel tettük igazán izgalmassá.