BeanMyBag Garancia 1+1 év

BeanMyBag logoMilyen a BeanMyBag garancia? Mindenek előtt, illik tisztázni néhány fontos dolgot a BeanMyBag babzsákról.

Ez nem az amit eddig megszoktál, ez valami más. Ezért is van, hogy a BeanMyBag garancia is több, mint más babzsák esetében. Minőségibb lett… -kényelmesebb, -szerethetőbb, -szórakoztatóbb, –csendesebb, mint valaha. És sokkal, de sokkal tovább élvezheted a kényelmét. Bulis termék volt a babzsák, de bútort faragtunk belőle. Mindenben jobbat akartunk, mint más. Ezért lett, hogy a probléma források feltárása után léptünk és alkottunk. Innovatív új töltőanyag és precíz csomagolása, minőségi szép varrása gondos magyar varrónőink keze munkáját dicséri.

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet alapján a Laslo Sales Kft. az általa gyártott és forgalmazott termékekre az előírtnál magasabb, 2 éves jótállást vállal. A jótállás/garancia a gyártási és anyaghibákból (rendeltetés szerű használat mellett) eredő meghibásodások esetére  vonatkoznak.

  • BeanMyBag Garancia2 év teljeskörű garancia minden BeanMyBag babzsákfotel esetében.
  • 1+1 év Szervizgarancia, ami azt jelenti, hogy minden a gyártásból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibát, telefonos egyeztetést követően INGYENESEN javítunk. 

A BeanMyBag garancia, jótállás érvényesítéséhez feltétlen csatold:

  • Termék nevét és típusát.
  • A vásárlás időpontját.
  • A probléma részletes leírását.
  • A termék számláját.
  • Fotó melléklet, melyen látszik a hiba.

Élvezd sokkal tovább az igazi kényelmet! Új generációs babzsákfotel töltőanyag, illatosított babzsákfotel, kézi varrás, biztonsági megoldások, mint a dupla huzat és a rejtett zipzár. Ez a BeanMyBag garancia!

Kérlek vedd figyelembe, hogy a BeanMyBag babzsák termékek nem rendeltetésszerű használata, valamint bármiféle módosítás (például nem gyári átkárpitozás) esetén, elveszíted a garanciát!