Bunny Gyerek Babzsák

A TURTLE és a BUNNY gyerek babzsákok beköltözhetnek a gyerekszobába, sőt ott is maradhat! A BeanMyBag teknős és nyuszi formájú babzsákjai nem veszik zokon, ha a gyerekek ráülnek vagy meghúzzák a fülét, ellenben biztosítják a kényelmet és a játékosságot. A turtle és bunny gyerek babzsák puffok nem igényelnek nagy helyet a lakásban. Könnyen mozgathatóak – kis súlyának köszönhetően akár a gyerekek is máshová tehetik –, és akár éveken át a kicsik kedvencei lehetnek. A semleges színválaszték garantálja, hogy a babzsákok bármilyen stílusú és színvilágú lakásban megtalálják a helyüket.

A TURTLE gyerek és BUNNY gyerek babzsák puffok nem csupán bájos külsejükkel ejtenek rabul, a BeanMyBagnél megszokott kiváló minőséget élvezhetik a kis tulajdonosok. Az egyrétegű bútortszövet huzat kézi varrással készült, belseje pedig antiallergén, polisztirol gyöngyöket rejt, melyek nem zörögnek. 

A babzsákokat textil címkével láttuk el. 

Ráadásként egy további érzékszervet, az orrot is kényeztetik a gyerek babzsák puffok, hiszen illatosítjuk őket, így nagyon kellemes az illatuk.