BASIC softshell vízlepergető babzsákfotel. Egyedi modern designnal. Bársonyos tapintású vízlepergető egyedi külső huzattal. Kicsit rugalmas huzata, igazi elterülős kényelmet biztosít. Egyedi megjelenésű babzsákfotel, melyet garantáltan imádni fogsz.  Tökéletes kényelemért ajánlott, hogy legalább 2-3 m2 szabad tér legyen a szobádban. Úgy valóban tökéletes pozíciókat tudsz kipróbálni. Rendeld meg most, ha valami egyedi és menő verziót keresel a kikapcsolódáshoz.

A BASIC babzsák egyedi huzattal varrt pihenő fotel. A babzsákfotel nem mindegy, milyen anyagból készül! A minőségi szövetből varrt babzsák huzat és az extrém magas kényelmi fokozatot biztosító babzsákfotel töltőanyag miatt a BeanMyBag BASIC babzsákfotel ideális ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt.

Nem csak fiataloknak tökéletes választás

A BeanMyBag BASIC babzsákfotel könnyen a kívánt formára alakítható, így nem feltétlen nehéz felállni róla – emiatt is kiváló élmény ajándék lehet a kényelmet kedvelő idősebb korosztály számára is.
…tehát, még a klasszikus, “Mi legyen a születésnapi/karácsonyi ajándék szülőknek?” kérdésre is kiváló válasz a BeanMyBag BASIC babzsákfotel

Rád is gondoltunk

Saját magadat szeretnéd meglepni? Válaszd ki a stílusodnak megfelelő divatos színt, a hozzád illő babzsákfotel méretet, és találd ki az új babzsákod helyét! Készülj fel rá, hogy sokat fogsz benne időzni – akár TV-nézésről, akár baráti beszélgetésről lesz szó.

Igazi kikapcsolódás

Az általunk használt különleges, antiallergén babzsákfotel töltőanyag legfeljebb 4 mm-es polisztirol gyöngyökből áll – ezek a babzsák fotel belsejében szinte teljes csendben, észrevétlen idomulnak a puha babzsákfotel használójának a testéhez, így nem zavarják sem az elmélyülésben, sem a teljes kikapcsolódásban.

Könnyen megemelhető
A BeanMyBag BASIC babzsák fotel tömege L-es méret esetén csak 6,5 kg.

Mosható külső huzat

A hazai gyártású BeanMyBag BASIC minőségi babzsákfotel mosható huzattal ellátott. A külső huzat, strapabíró bútorszövet igény szerint tisztítható mosógépben is, 30 fokon.
A külső huzatot biztonsági cipzárral lehet lezárni, így a babzsákfotel gyerekeknek is biztonságos, ráadásul a babzsák töltet még véletlenül sem szökik ki.

Sokáig illatos

A BeanMyBag BASIC babzsák huzat varrás után, két lépcsőben nyeri el kellemes, enyhén cukorka illatát: a gyártás utolsó fázisában, továbbá a csomagolás előtt.
A BeanMyBag az egyetlen babzsák fotel gyártó, mely egyedi illat-technológiával illatosított babzsákfotel készítésével foglalkozik.

Márka

BeanMyBag

Méret

L: 90 cm x 90 cm x 85 cm

Tulajdonságok

  • Magyar termék
  • Kényelmes pihenő fotel
  • Mosható külső és belső huzat
  • Biztonsági cipzárok a gyerekek védelmében
  • Valódi bőr címke

Illatosítás

A BeanMyBag illatosított babzsákfotel. Minden BeanMyBag babzsák esetében kellemes illatanyagot juttatunk a belső és a külső huzat szövetébe a gyártás utolsó fázisában valamint a csomagolás előtt. Ezáltal a BeanMyBag babzsákok esetében nincs a töltőanyagra jellemző kellemetlen, vegyi szag. Elégedett vásárlóink minden alkalommal megjegyzik, hogy mennyire finom édeskés “cukorka” illatú volt a megrendelt termék. A BeanMyBag babzsákfotel az egyetlen illat -technológiával ellátott illatosított babzsákfotel.